pátek 22. ledna 2016

LANTA ANIMAL WELFARE | PLEASE HELP






Krásné dobré ráno.

My dnes ráno znovu vyrazili do záchranné stanice Lanta Animal Welfare. Vzali jsme si psí holky Lily a Rosie a šli na procházku. Pak následovala "prohlídka" celého místa s jedním z dobrovolníků, což bylo naprosto skvělý stejně jako všechna ta práce, kterou tu ti lidé odvádí.

Ale není to lehký.

Lanta Animal Welfare je nezisková organizace, která vznikla v roce 2005 s cílem pomáhat zraněným zvířatům, kočkám a pejskům bez doma, nebo těm zneužívaným. Každý rok sterilizují více než 2000 zvířat, zde i na okolních ostrovech. My napříkladna Phi Phi našli jejich letáčky z léta, kdy přijeli, aby sterilizovali a ošetřovali místní kočky a psy.

Momentálně jsou zde tři stálý pracovníci a šest dočasných dobrovolníků, z velké části jsou to cizinci. Náš "průvodce" byl například z Holandska. A nejmladší dobrovolnici, která vypomáhá o víkendech je pouhých 11 let. Dobrovolnící pracují na tři směny a jsou 24/7 k dispozici. 

A jelikož je to nezisková organizace a od místní vlády nedostávají žádné příspěvky, musí se pěkně otáčet. Momentálně mají v plánu výstavbu "Kitty city" pro stále narůstající počet koček ve stanici (momentálně: 47). Do toho potřebují čím dál více léků a jídla pro zvířata, které zachraňují. Nyní ve stanici žije 31 psů. 

A teď k tomu, proč Vám to všechno říkám.
Já i Vy máme možnost tuto organizaci podpořit.

A to hned několika způsoby. Můžete zasílat pravidelné příspěvky. Můžete poslat jednorázový příspěvek. Můžete přijet do Thajska na Koh Lanta a stát se dobrovolníkem! Můžete adoptovat nějakou kočičku nebo pejska. Můžete se stát "flight volunteers" a pomoct tak přepravit již adoptované zvířátko k novému majiteli. Nebo se jen zastavit a vyvenčit pejsky, pomazlit se s kočičkama.


Můžete si koupit tričko, tašku, náramek nebo kalendář z jejich kolekce, ze které jde výdělek právě na zvířátka v záchranné stanici.

A jak to můžete udělat? Jednoduše! Stačí si vybrat, co se Vám líbí a napsat mi do zpráv na facebooku (buď na stánku, nebo osobní profil) nebo mi napsat email na lucie.bekova@hotmail.com a tím si objednat třeba tričko, které Vám osobně z Thajska přivezu! (V Čechách budu od druhého do jedenáctého února) Pak už Vám jen tričko nebo cokoliv jiného předám, nebo zašlu poštou! Pro více informací mě neváhejte kontaktovat!

Ceník

Tričko: 480 THB / 336,- Kč

Taška: 200 THB / 140,- Kč

Kalendář: 280 THB / 196,- Kč

Náramek: 100 THB / 70,- Kč 


 Taška: 200 THB / 140,- Kč

 Taška: 200 THB / 140,- Kč

Kalendář: 280 THB / 196,- Kč 

Kalendář: 280 THB / 196,- Kč 

Kalendář: 280 THB / 196,- Kč

Tričko: 480 THB / 336,- Kč 

Tričko: 480 THB / 336,- Kč 

Tričko: 480 THB / 336,- Kč 

Tričko: 480 THB / 336,- Kč 

Tričko: 480 THB / 336,- Kč 

Náramek: 100 THB / 70,- Kč 


tak Vás prosím 

Jestli máte chuť udělat dobrý skutek, pomoci kočičkám nebo pejskům, vylepšit si karmu (důležité), podpořit dobrou věc, udělat si radost, koupit si nové tričko (které by navíc bylo z Thajska), neváhejte a napište mi! Máte na to přesně 48 hodin. 

A já prvním 3, kteří podpoří Lanta Animal Welfare koupí trička pošlu pohled právě z ostrova Koh Lanta. A prvním 10ti k jakémukoliv výrobky přibalím malý dáreček z Thajska.


Přeji Vám krásný den a předem děkuju za podporu!

s láskou Lucie



Žádné komentáře:

Okomentovat